[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: "Saving revision as" doesn't work under certain conditions

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: 2007-06-08 21:23:09 CEST

Johannes Braunias wrote:
>
> I deleted a file in the rep _which had been moved_ within the rep
> previously.
>
> I want to restore it.
> It does work when opening the rep browser, choosing an older revision,
> finding the file and right-mouse "Saving As" it.
>
> However, it doesn't when I
> - open the rep browser with the old revision number
> - right-click the FILE (where it had been earlier)
> - chose "show log"
> - right-click the top revision in that log window (in the revision list)
> and select "Save revision to ..."
> The actions flag in this list shows a + and an x sign.
>
> I get the message in the screenshot attached (path not found).
> What's the reason for this?
> Or did I do something queer?
>
> Using this command in the bottom list of the log messages window it works.

Fixed (ok, improved) in revision 9702.

But: to restore a file, you should *not* use "save as" because that way
you will loose the history of the file. You should use "copy to working
copy" instead from the repository browser. With the "copy" command, you
will restore the file while keeping its history.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Fri Jun 8 21:23:36 2007

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.