[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Overlay icons appear slowly or not at all

From: Royce Fessenden <rfessenden_at_dmp.com>
Date: 2007-05-04 14:49:57 CEST

Peter,

I was one of the ones you suggested the "Nightly Build" too way back on
68xxx. That fixed the problem, but when the stable release version passed
the nightly build, and I changed to the "stable release" version, the
problem came back.

The TSVNCache is a nice feature when it works. But right now everyone in
our office disables the cache because it gives us too many headaches.

According to the change log, they have fixed some additional problems with
the cache in the nightly build. But I was not able to tell if they fixed
this issue.

Royce

-----Original Message-----
From: Peter McNab [mailto:mcnab_p@melbpc.org.au]
Sent: Thursday, May 03, 2007 6:54 PM
To: users@tortoisesvn.tigris.org
Subject: Re: Overlay icons appear slowly or not at all

Erik Hemdal wrote:
>
>> From: Peter McNab [mailto:mcnab_p@melbpc.org.au]
>>
>
>
>> Erik Hemdal wrote:
>>
>>
>>> Is there something I can tweak in Windows to get icons
>>>
>> throughout my
>>
>>> WC?
>>>
>>> Details:
>>>
>>> TSVN 1.4.3 build 8645 (32-bit)
>>> Windows XP SP2
>>> SVN version is 1.4.3
>>>
>>>
>> I suggest trying a nightly build. Rev 8645 rings a bell.
>>
>
>
Someone should ring my bell.
8645 should be fine. It was a number way back in the range 68xx that had
an occasional cache problem

Sorry
Peter

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Fri May 4 14:50:28 2007

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.