[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: setting up svn - cannot connect.

From: Paul van den Bergen <paul.vandenbergen_at_gmail.com>
Date: 2007-03-21 22:57:36 CET

first off, it started working

I changed a line to rc.conf, based on a reply to the first receipe below

svnserve_flags="-d --listen-port=3690 --listen-host=0.0.0.0"

it started working then for both svn and svn+ssh. I don't understand
why. It's rpobably not appropriate for this list anymore though....

On 3/22/07, Stefan Kng <tortoisesvn@gmail.com> wrote:
> > I've followed 2 receipes (loosely)
> > http://www.onlamp.com/pub/a/bsd/2005/05/12/FreeBSD_Basics.html
>
> That one's for svnserve
>
> > and
> > http://www.razman.org/?q=node/2
>
> and this for apache.
>
> Did you mix those two?

almost! but no.

> Start the svnserve manually with the debug option (or verbose or
> whatever, don't remember what it's called). Then you'll see more output
> as soon as you connect. You might catch an error message thrown which
> can help.

cool, I'll try it.
> Since this is a server setup problem, you should ask on the Subversion
> mailing list for help.

done that too. was flailing in the dark :-)

-- 
Dr Paul van den Bergen
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Wed Mar 21 22:57:51 2007

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.

This site is subject to the Apache Privacy Policy and the Apache Public Forum Archive Policy.