[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Bug with the 1.4 icons?

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: 2006-09-29 22:44:05 CEST

Jean-Marc van Leerdam wrote:
> Marcos,
>
> [moving discussion to dev]
>
>> Now, time to add something weird to this: now the problem only
>> happens if my working folder is inside a folder called "tmp"!!! :o)
>
> You may be on to something. IIRC Stefan has recently added some code
> to ignore tmp folders inside the .svn folders, but perhaps this code
> is not optimal yet. I'm sure Stefan will look into it and report back.

That change wasn't done recently but quite some time ago already. And it
doesn't ignore paths inside .svn folders but all path inside a /tmp
folder. That was done to avoid lock problems with other applications
(users complaining about what the h*** the cache has to do in a temp
folder).

Also I can't see why someone would have a working copy inside a temp
folder - if you want to work on something, just put the folder somewhere
with a /real/ name.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Fri Sep 29 22:44:13 2006

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.