[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Wrong Icon for newly added file or folder

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: 2006-04-06 18:53:27 CEST

Mathias Weinert wrote:

> Thanks for your fast reply - it helped me to solve my problem!
> The problem was that I had two different versions of TortoiseSVN
> installed on my computer...
>
> After uninstalling both of them and manually cleaning up the registry
> (there were some entries left) I installed 1.3.3 again and now it
> works as expected. Thanks again for your help!
>
> BTW, is it recommended to uninstall TortoiseSVN prior to the
> installation of a new version?

It shouldn't be necessary to uninstall TSVN. Upgrading *should* work
without problems. But if you had a nightly build installed, the upgrade
might not have worked back then. The current nightlies aren't a problem
anymore, but some time ago (don't know the exact revision, too lazy to
look) there was a problem.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.tigris.org
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Thu Apr 6 18:53:45 2006

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.