[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Wrong Icon for newly added file or folder

From: Mathias Weinert <mathias.weinert_at_gfa-net.de>
Date: 2006-04-06 17:37:12 CEST

> > Hi there,
> >
> > when I add a new file or folder to my working copy using TortoiseSVN
> > (1.3.3) I see the changed icon (white exclamation mark on red ground)
> > instead of the added icon (blue cross). This happens since several
> > versions (I can't excatly say with which version it happened first).
> >
> > Any ideas what might be the problem?
>
> Not enough overlays available? Do you have TCVS installed, or another
> program which uses overlays?
>
> Icon cache needs rebuilding?

Thanks for your fast reply - it helped me to solve my problem!
The problem was that I had two different versions of TortoiseSVN
installed on my computer...

After uninstalling both of them and manually cleaning up the registry
(there were some entries left) I installed 1.3.3 again and now it
works as expected. Thanks again for your help!

BTW, is it recommended to uninstall TortoiseSVN prior to the
installation of a new version?

Mathias

P. S.: I'm not subscribed to the list, so please CC me.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Thu Apr 6 17:46:25 2006

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.