[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Explorer hanging - 1.6.1

From: Stefan Fuhrmann <stefanfuhrmann_at_alice-dsl.de>
Date: Fri, 8 May 2009 21:28:00 +0200

Stefan K√ľng <tortoisesvn_at_gmail.com> wrote:

>>>> Now, I tested Wednesday's nightly (r16319) and this
>>>> is what I found:
>>>>
>>>> * Speed is back to normal as it was during 1.6.0
>>>> development, maybe slightly better than 1.5.x.
>>>> The above mentioned effects are still there.
>>>>
>>>> * There seems to be a serious flaw that should not
>>>> be released with 1.6.2. No overlays are shown
>>>> within the top-level folder of a large WC. Everything
>>>> works fine for the top-level folder (e.g. /trunk)
>>>> itself and for smaller projects (<=10k files)
>>>> as well. F5, reboot, un-install TSVN etc. do not
>>>> fix it.
>>>
>>> But this (I think) was also the case in earlier versions. If you have so
>>> many files in one folder, explorer stops asking for status after a
>>> certain time.
>>
>> What I meant is that the folder sub-tree must be large.
>> The top-level folder itself only contains about 10
>> sub-folders. My guess is that it takes too long to
>> combine the recursive status info and the above
>> mentioned 2 second time-out suddenly cancels the
>> request.
>
>Hmmm - could you try and debug this? There might be a function that is
>not very good (O()-wise) and could cause this.

Hmpf! I just compiled HEAD debug and everything works
beautifully again. Going back to the r16319 release
EXE and everything still works. Maybe, the cache file
was corrupt or something ...

I will retry with the next nightly. Sorry for the noise!

-- Stefan^2.
Received on 2009-05-08 21:28:11 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.

This site is subject to the Apache Privacy Policy and the Apache Public Forum Archive Policy.