[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Two different repo-browser readings

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Thu, 18 Sep 2008 14:41:56 +0200

Simon Large wrote:
> 2008/9/18 Lübbe Onken | RA Consulting <l.onken_at_rac.de>:
>> Hi Simon,
>>
>> You wrote:
>>
>>> 2008/9/18 caroline Hotopf <caroline_at_holden-hotopf.com>:
>>>> Hello!
>>>>
>>>> We have been running Subversion for some months, very
>>> successfully, but my
>>>> computer does not recognise any changes to the repository
>>> beyond 4th July
>>>> 2008, version 191. My colleague has added later versions,
>>> and so have I, and
>>>> I have tried to commit and update, but when I look at the
>>> repo-browser I get
>>>> the 4th July vcersion only. My colleague does not see the
>>> same thing as I do
>>>> when he looks at the repo-browser.
>>> Make sure you are both looking at the exact same URL.
>> Yes, and if that's the case, check if you see the same log messages.
>> I've run into this issue several times and the reason was inconsistent data in the log cache. Make sure that your are running a current version of TortoiseSVN (1.5.3) and try to clear the log cache on the TortoiseSVN settings page.
>
> Log cache should not be affecting the repo browser, should it?

No, the repobrowser is not affected.

Stefan

-- 
       ___
  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
 (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net

Received on 2008-09-18 14:42:11 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.