[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: No overlays after complete reinstall cycle

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Sat, 05 Jan 2008 20:14:27 +0100

Martin Eckardt wrote:
> Hi devs,
> I do a complete uninstall - reboot - install - reboot cycle nearly every
> day with the current nightly.
> The last couple of days after the new overlay handler was implemented i
> have no Overlay Icons in explorer and in the settings dialog of TSVN.
> (Screenshot attached)
>
> I get no Error Msg and there is no notice in the Event Log. I had
> deactivated the overlay cache completed for testing and i have no exlude
> or include filters set.
>
> If there's anything i can try, maybe setting a registry key or something
> i will try it.
>
> I just wanted to wait until Stefan has completed the work on the new
> Overlay handler.
>
> My Box: Win Vista Ultimate x64 with SP1 Beta!

Fixed in revision 11803.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help_at_tortoisesvn.tigris.org
Received on 2008-01-05 20:14:46 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.