[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Nightly build on W2K prof shows no menu text

From: Peter McNab <mcnab_p_at_melbpc.org.au>
Date: 2007-12-07 15:28:44 CET

Stefan Küng wrote:
> Peter McNab wrote:
>
>> Stefan Küng wrote:
>>
>>> Peter McNab wrote:
>>>
>>>
>>>> I normally browse with single pane explorer and do not experience the
>>>> problem, on Win2K.
>>>> However in the dual pane explorer view, tree to the left, selected
>>>> folder on the right and right click on whitespace induces the problem.
>>>>
>>>> Menu words gone, images OK and TortoiseProc responds correctly
>>>> according to the icon.
>>>> r11405 and r11507 behave the same.
>>>>
>>>> Running fully patched stock standard Win2k on C: drive VMWare 5.5.
>>>> TSVN installed on D: drive, as it has been for long time.
>>>>
>>>> Been doing full un-install before re-install to overcome that vagrant
>>>> dll problem.
>>>>
>>> Should work as of revision 11525. But now the context menu icons are
>>> the 'ugly' ones again :(
>>>
>>>
>> I love the icons Stefan, they show up O:-) , but the words don't. :-(
>> r11525 Win2K
>>
>> Same symptoms as before. Might it be be a notification thingy.
>>
>
> Seems I forgot to enable the tree view in my testing :(
>
MS wins.
On Win2k r11531 we now have text but no icons, as indicated by log message.
Now theres the challenge, because in one of the images sent to demo the
symptoms, we see TortoiseCVS has icons and text in the same view.
So it's seems possible. Got access to the source code?

Peter

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Fri Dec 7 15:28:52 2007

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.