[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Nightly build on W2K prof shows no menu text

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: 2007-12-06 10:24:42 CET

Peter McNab wrote:
> Stefan Küng wrote:
>> Peter McNab wrote:
>>
>>> I normally browse with single pane explorer and do not experience the
>>> problem, on Win2K.
>>> However in the dual pane explorer view, tree to the left, selected
>>> folder on the right and right click on whitespace induces the problem.
>>>
>>> Menu words gone, images OK and TortoiseProc responds correctly
>>> according to the icon.
>>> r11405 and r11507 behave the same.
>>>
>>> Running fully patched stock standard Win2k on C: drive VMWare 5.5.
>>> TSVN installed on D: drive, as it has been for long time.
>>>
>>> Been doing full un-install before re-install to overcome that vagrant
>>> dll problem.
>>
>> Should work as of revision 11525. But now the context menu icons are
>> the 'ugly' ones again :(
>>
>
> I love the icons Stefan, they show up O:-) , but the words don't. :-(
> r11525 Win2K
>
> Same symptoms as before. Might it be be a notification thingy.

Seems I forgot to enable the tree view in my testing :(

Stefan

-- 
       ___
  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
 (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Thu Dec 6 10:24:54 2007

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.