[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Nightly build on W2K prof shows no menu text

From: Peter McNab <mcnab_p_at_melbpc.org.au>
Date: 2007-12-05 01:07:15 CET

Simon Large wrote:
> On 04/12/2007, Jean-Marc van Leerdam <j.m.van.leerdam@gmail.com> wrote:
>
>> Indeed, the problem persists. As it turns out, it is the context menu
>> displayed on the folder itself that remains without text (right-click in the
>> right pane), for WC and non-WC folders.
>>
>> In the tree view (left pane) and on folders/files shown in the right pane,
>> the menu shows OK.
>>
>
> Yep, that is exactly the problem I still have on Win2K. The way icons
> are displayed has been changed in the last couple of months (to make
> it behave better on Vista I think, and to get away from some of the
> limitations of ownerdrawn menus?)
>

I normally browse with single pane explorer and do not experience the
problem, on Win2K.
However in the dual pane explorer view, tree to the left, selected
folder on the right and right click on whitespace induces the problem.

Menu words gone, images OK and TortoiseProc responds correctly according
to the icon.
r11405 and r11507 behave the same.

Running fully patched stock standard Win2k on C: drive VMWare 5.5.
TSVN installed on D: drive, as it has been for long time.

Been doing full un-install before re-install to overcome that vagrant
dll problem.

Peter

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Wed Dec 5 01:07:50 2007

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.