[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Possible bug in Saving Authentication Information

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: 2006-07-20 18:54:48 CEST

Terence Cordes wrote:
> I downloaded and installed TortoiseSVN 1.3.5 when it became available.
> Since then the "Save Authentication" option requires two logins to
> complete successfully.
>
> For example, I access a repository through RepoBrowser and am prompted
> for login information. I enter my username and password and check the
> "Save authentication" check box. Login is successful and I am taken to
> the repo and directory specified, such as
> http://subclipse.tigris.org/svn/subclipse/trunk/svnant. I then continue
> to browse by expanding the svnant directory (clicking the '+' sign). I
> am prompted again for login information. I repeat the previous login
> attempt (enter username and password, check "Save authentication"
> checkbox) and the svnant directory is expanded for me.
>
> After this, I am never prompted for authentication information again.
> It seems there is some sort of bug here as previous versions saved
> authentication info after the first successful login attempt.
>
> For what its worth, this occurs on repositories which are access via
> http or https.

Fixed in revision 7080.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.tigris.org
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Thu Jul 20 18:55:07 2006

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.