[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [TSVN] Problems building SVN 1.3

From: Mark Phippard <MarkP_at_softlanding.com>
Date: 2005-09-30 16:24:42 CEST

Stefan Küng <tortoisesvn@gmail.com> wrote on 09/30/2005 10:19:37 AM:

> > This is the file in their repos, I had the exact same file.
> >
> > http://svn.apache.org/repos/asf/apr/apr-util/tags/0.9.7/libaprutil.rc
> >
> > Is that what yours looks like?
> >
> > I removed all of the lines up until this one:
> >
> > 1 VERSIONINFO
>
> No, my file looks different. The build process (Subversion?) modifies
> that file for me. I know that because I haven't modified the file
> myself, and I did a fresh checkout of the libraries.

Does your file show as locally modified? If not, then maybe your WC does
not have that tag loaded as clearly that is how the file looks in the tag.
 The file is not in their repository for previous versions. I think it is
a generated file in those versions.

Looking at their repos log, it does look like it is there somewhat on
purpose.

Mark

_____________________________________________________________________________
Scanned for SoftLanding Systems, Inc. and SoftLanding Europe Plc by IBM Email Security Management Services powered by MessageLabs.
_____________________________________________________________________________

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Fri Sep 30 16:25:21 2005

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.