[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [TSVN] Overlay icons wrong

From: Valik <vampire.valik.ml_at_gmail.com>
Date: 2005-09-03 16:01:29 CEST

Simon Large wrote:
> Valik wrote:
>> Yes I have a small one but no I can't send it. It contains private
>> data so I can't provide it. Removing the private data would be
>> removing 99% of the files and so that seems rather pointless.
>> However, if I can locate a working copy containing less important
>> data, then I will send it for analysis.
>
> If you do a fresh checkout of the same data, using the latest TSVN, do
> you still see the same problem. If it is version-related, it is most
> likely due to the version used to create the WC, not the repo version.
>
> Simon
>

In a bit of irony, the working copy that *always* exhibited the overlay
problem, even after updating to TortoiseSVN 1.2.2, Build 4295 a few days
ago is now working correctly. I didn't do anything to the working copy,
either. I sat down to play with it and see if I could figure out why
TSVN would never show me the correct status but as soon as I hit F5, it
showed the correct status after a commit. So, I'm afraid that until I
notice another working copy behaving strangely, I won't be able to
provide any assistance.

And of course, I was referring to the versions of the software used to
create the repository or working copy, I was not referring to the
revision number of the repository as having any significance at all.

-- 
- Valik
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Sat Sep 3 16:03:38 2005

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.