[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: [TSVN] Server did not send repository root

From: Marc Boyer <mboyer_at_ubiquitysoftware.com>
Date: 2005-01-18 16:49:10 CET

That did the trick!

We were running server v0.27 and upgraded to v1.1.3

Thanks,
Marc

-----Original Message-----
From: SteveKing [mailto:steveking@gmx.ch]
Sent: Monday, January 17, 2005 11:06 AM
To: dev@tortoisesvn.tigris.org
Subject: Re: [TSVN] Server did not send repository root

Marc Boyer wrote:

> If I try to launch the "Revision Graph" for a specific file or try to
> compare two revisions of a file I get the following error message:
>
>
>
> "Server did not send repository root"
>
>
>
> Any ideas?

Upate your server to at least Subversion 1.1.0.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.tigris.org
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tortoisesvn.tigris.org
This email and any attached files are confidential and copyright protected.  If you are not the addressee, any dissemination, distribution or copying of this communication is strictly prohibited.  Unless otherwise expressly agreed in writing, nothing stated in this communication shall be legally binding.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Tue Jan 18 16:57:46 2005

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.