[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [TSVN] Relocate command

From: Santiago Conde <santiago_at_plexus.es>
Date: 2005-01-12 18:18:07 CET

At 17:49 12/01/2005, you wrote:
>Santiago Conde wrote:
>
>>I've been using tortoisesvn for some months now and I very pleased with
>>it. But I've had a little problem a couple days ago: I was reorganizing
>>my repositories and did a relocate command on a working copy. In the
>>middle of the process I got an error about a folder which wasn't locked
>>(a folder that had been deleted, by the way, so it wasn't inside the
>>working copy). Since that, it looks like the repository URLs in the
>>working copy are 'mixed'. If I execute a 'repo browser' command it leads
>>me to the right repository (the old one) but if I do a commit tortoisesvn
>>says that it can't find the repository URL.
>>This is not a big trouble because the changes that I have made since the
>>problem arise were superfluous and I have made a fresh checkout, but I
>>liked to know what happened, in the case I have to do a relocating
>>process ahead.
>
>That's a problem with the relocate command in the Subversion library. The
>command line client (and all other Subversion clients) face the same
>problem. You should report/complain about this on the Subversion mailing list.

Thanks for the pointing Steve. I'll do it.

Santi

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Wed Jan 12 18:24:19 2005

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.