[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [TSVN] Relocate command

From: SteveKing <steveking_at_gmx.ch>
Date: 2005-01-12 17:49:41 CET

Santiago Conde wrote:

> I've been using tortoisesvn for some months now and I very pleased with
> it. But I've had a little problem a couple days ago: I was reorganizing
> my repositories and did a relocate command on a working copy. In the
> middle of the process I got an error about a folder which wasn't locked
> (a folder that had been deleted, by the way, so it wasn't inside the
> working copy). Since that, it looks like the repository URLs in the
> working copy are 'mixed'. If I execute a 'repo browser' command it leads
> me to the right repository (the old one) but if I do a commit
> tortoisesvn says that it can't find the repository URL.
>
> This is not a big trouble because the changes that I have made since the
> problem arise were superfluous and I have made a fresh checkout, but I
> liked to know what happened, in the case I have to do a relocating
> process ahead.

That's a problem with the relocate command in the Subversion library.
The command line client (and all other Subversion clients) face the same
problem. You should report/complain about this on the Subversion mailing
list.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.tigris.org
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Wed Jan 12 18:04:04 2005

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.