[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [TSVN] Bug report (version 1.0.8)

From: Stefan Küng <stefan.kueng_at_wagner-group.ch>
Date: 2004-09-09 14:09:38 CEST

Peter Mounce wrote:

[snip]
> "
> REPORT request failed on '/svn/dls/!svn/vcc/default'
> File not found: revision '1043', path '/tags/milestone-03/rc23/core'
> "
>
> Note that the path it is trying to find is _wrong_ the path (I think)
> it should be attempting is "/tags/milestone-03/rc23/Website/core" -
> ie, it's correct up until the last / in the error message, but is
> missing bits.
>
> I have run clean up on my staging WC and reproduced the above error.
>
> The staging WC is now in a state where if I turn on the SVN columns,
> it doesn't appear to all be in the same shortUrl - that is, not all in
> the same tag.

Could it be that you're hitting issue 1862?
http://subversion.tigris.org/issues/show_bug.cgi?id=1862

If you could provide a recipe on how to reproduce this exactly (with the
command line client) then I think this would help getting this bug fixed
once and for all.
Just remember to use full paths when you test with the CL client...

Stefan

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Sat Sep 11 20:18:11 2004

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Dev mailing list.