[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Re: [Subclipse-users] Update to HEAD doesn

From: Mark Phippard <markphip_at_gmail.com>
Date: Thu, 3 Mar 2016 08:20:08 -0500

On Thu, Mar 3, 2016 at 8:02 AM, Stephen Elsemore <selsemore_at_collab.net>
wrote:

>
> On Thu, Mar 3, 2016 at 8:00 AM, José Freire <jose.l.freire_at_gmail.com>
> wrote:
>
>> I've come to the conclusion that is behavior is only at the "Synchronize"
>> view.
>>
>> If we do a "Synchronize with repository", and then in the "Synchronize"
>> view we do a "Update to HEAD" the working copy gets corrupted and we need
>> to do a "Update to Version" with depth=Full Recursive to fix it.
>>
>> If we do an "Update to Head" in the "Package Explorer", all goes well.
>>
>> Do the developers read this list, or do we need to open an issue?
>>
>
> I will look into this issue. Thanks.
>

It was obviously caused by this issue:

http://subclipse.tigris.org/issues/show_bug.cgi?id=1642

I was going to warn about this at the time, but then assumed the change was
implemented uniquely for changeset view only.

-- 
Thanks
Mark Phippard
http://markphip.blogspot.com/
------------------------------------------------------
http://subclipse.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=1047&dsMessageId=3164206
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_subclipse.tigris.org].
Received on 2016-03-03 14:20:28 CET

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.