[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [Subclipse-users] [Fwd: JVM termination on 64 bit machine]

From: Kevin Stembridge <kevin.stembridge_at_gmail.com>
Date: Fri, 13 Jun 2008 22:40:52 +0100

Hi Marco,
Thanks for the info.

It looks like this is a JVM bug (see my other email reply).

If you're not seeing the problem, I'm curious to know what version of
the JDK you are running. I'm on 1.6.0_6.

Cheers,
Kevin

On Fri, 2008-06-13 at 09:18 +0200, Marco Maccaferri wrote:
> On 13/06/2008 01:10 Kevin Stembridge ha scritto:
>
> > PS: Here's the error provided by Eclipse when it crashes. The error log
> > is attached.
>
> I'm using Eclipse and Subclipse on 64bit Linux system since years
> without problems.
>
> If you have switched to 64bit but are using the same workspace that you
> used on the 32bit system, try to delete the folders under
> <eclipse>/configuration (keep config.ini file) and create a fresh
> workspace and import the projects from the old workspace (in short start
> with a fresh eclipse install). This usually solves a lot of problems
> that starting eclipse with -clean doesn't fix, and seems good practice
> when switching JVM or system architecture.
>
> Hope this helps.
>
> Regards,
> Marco.
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_subclipse.tigris.org
Received on 2008-06-13 23:41:11 CEST

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.