[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: [Subclipse-users] Bug in Team->Copy?

From: Mark Phippard <markp_at_softlanding.com>
Date: 2006-03-01 16:56:55 CET

"Jon Skeet" <Jon.Skeet@clearswift.com> wrote on 03/01/2006 10:53:19 AM:

> > > I couldn't immediately see any open issues about this, but perhaps
> > > I've missed something?
> >
> > There are no open issues about this, so you'll have to create them.
>
> That's fine - just wanted to go through the first line of support first,
> as it were :)
>
> > On #2 we were being conservative as the svn copy command is
> > not very robust on copying between isolated WC's.
>
> Fair enough (although of course it's not the approach taken by
> Refactor/Move).
>
> Does that mean that if you're copying within the same project, it's
> automatically marked as pending addition, but if you copy to a different
> project you have to manually add? That would make sense - just checking
> I'm not off the mark.

Yes.

Mark

_____________________________________________________________________________
Scanned for SoftLanding Systems, Inc. and SoftLanding Europe Plc by IBM Email Security Management Services powered by MessageLabs.
_____________________________________________________________________________

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subclipse.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subclipse.tigris.org
Received on Wed Mar 1 17:01:36 2006

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.