[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [PATCH] troubleshooting http-pipelining for 1.9 release notes

From: Stefan <luke1410_at_posteo.de>
Date: Mon, 16 May 2016 15:07:01 +0200

On 5/16/2016 14:29, Branko Čibej wrote:
> On 16.05.2016 13:24, Stefan wrote:
>> On 5/16/2016 13:14, Ivan Zhakov wrote:
>>> On 16 May 2016 at 13:43, Stefan <luke1410_at_posteo.de> wrote:
>>>> On 5/16/2016 11:42, Ivan Zhakov wrote:
>>>>> On 15 May 2016 at 03:02, Stefan <luke1410_at_gmx.de> wrote:
>>>>>> On 5/15/2016 01:13, Stefan wrote:
>>>>>>> [[[
>>>>>>> Add a troubleshooting section to 1.9 to help users tracing down problems
>>>>>>> related to proxies when locking/unlocking multiple files.
>>>>>>>
>>>>>>> * docs/release-notes/1.9.html
>>>>>>> (troubleshooting): Add new section including http-pipelining issue
>>>>>>> description.
>>>>>>> ]]]
>>>>>> Small correction to patchnotes:
>>>>>>
>>>>>> [[[
>>>>>> Add a troubleshooting section to 1.9 to help users tracing down problems
>>>>>> related to proxies when locking/unlocking multiple files.
>>>>>>
>>>>>> * docs/release-notes/1.9.html
>>>>>> (troubleshooting): Add new section including http-pipelining issue
>>>>>> description.
>>>>>> (news): Add link to new troubleshooting section.
>>>>>> ]]]
>>>>>>
>>>>> I think it's better to use term "HTTP pipelining" instead of
>>>>> "http-pipelining" on the website. Another wording suggestion: replace
>>>>> ".. protocols/applications involved in processing http-pipelining."
>>>>> with something like ".. protocols/applications involved in processing
>>>>> pipelined HTTP requests."
>>>> Thanks for the review Ivan, attached patch incorporates your changes and
>>>> also changes the section name (http-pipeline-issue ->
>>>> http-pipelining-issue).
>>>>
>>> Thanks for fixing that, but title still uses term 'http-pipelining":
>>> +<h3>Lock/Unlock errors related to http-pipelining
>>> + <a class="sectionlink" href="#http-pipelining-issue"
>>> + title="Link to this section">&para;</a>
>>> +</h3>
>> Good spot. Fixed with the attached patch.
> Can you please not use <br/> where it's not appropriate. You should
> actually have multiple paragraphs in the description, not one paragraph
> with hard line breaks.
>
> An HTML editor quirk, perhaps?
It's rather my layout style which I didn't correctly adjust to cope for
the layout used on the release notes page.
I believe that the revised patch should use the correct layout now.
The patch also corrects the missing encoding of the & in the URL in the
new trouble shooting section.

Regards,
Stefan

Received on 2016-05-16 15:07:13 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.