[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: --with-neon broken on trunk since revision r984280?

From: Alexey Neyman <stilor_at_att.net>
Date: Fri, 13 Aug 2010 17:47:19 -0700

Hi Daniel,

> Do you have any installed svn in $prefix? If so, can you remove that one
> and try again?

Yes, this was the issue.
Thanks for pointing this out!

Regards,
Alexey.

On Friday, August 13, 2010 05:21:00 pm Daniel Shahaf wrote:
> No issues here building svnsync or pristine-store-test.
>
> Have you re-run autogen.sh?
>
> Do you have any installed svn in $prefix? If so, can you remove that one
> and try again?
>
> Alexey Neyman wrote on Fri, Aug 13, 2010 at 16:38:55 -0700:
> > Hi all,
> >
> > It looks like the revision r984280 broke the --with-neon configuration. I
> > could compile r984212 with --with-neon, but r984280 gives:
> >
> > cd subversion/tests/libsvn_wc && /usr/share/apr-1.0/build/libtool
> > --tag=CC -- silent --mode=link gcc -g -O2 -pthread
> > -D_LARGEFILE64_SOURCE -DNE_LFS - Werror=implicit-function-declaration
> > -rpath /usr/local/svn-convert/lib -o pristine-store-test
> > pristine-store-test.lo
> > ../../../subversion/libsvn_client/libsvn_client-1.la
> > ../../../subversion/tests/libsvn_test-1.la
> > ../../../subversion/libsvn_wc/libsvn_wc-1.la
> > ../../../subversion/libsvn_subr/libsvn_subr-1.la -laprutil-1 -lapr-1
> > ../../../subversion/libsvn_client/.libs/libsvn_client-1.so: undefined
> > reference to `svn_ra_open4'
> > collect2: ld returned 1 exit status
> > make: *** [subversion/tests/libsvn_wc/pristine-store-test] Error 1
> >
> > It compiles okay if I remove --with-neon option from configure. Is it
> > expected?
> >
> > Regards,
> > Alexey.
Received on 2010-08-14 02:48:09 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.