[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: svn commit: r954328 - /subversion/trunk/build/run_tests.py

From: Hyrum K. Wright <hyrum_wright_at_mail.utexas.edu>
Date: Mon, 14 Jun 2010 20:34:46 -0500

Bert,
Does r954683 make things any better?

-Hyrum

On Mon, Jun 14, 2010 at 2:33 AM, Bert Huijben <bert_at_vmoo.com> wrote:

> While you are running the test you see:
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> (= nothing at all).
>
>
>
> Only after all tests are finished the output is written to screen.
>
>
>
> So yes, after all tests are finished you see exactly the same output (as
> you confirmed), but before that it is just guessing when the tests are over
> and how far the tests are.
>
> So I can only see that some basic tests failed after waiting for all the
> other tests, while I could see that via the .FAILED line immediately.
>
>
>
> Bert
>
>
>
> *From:* hyrum_at_hyrumwright.org [mailto:hyrum_at_hyrumwright.org] *On Behalf Of
> *Hyrum K. Wright
> *Sent:* maandag 14 juni 2010 2:48
> *To:* dev
> *Cc:* commits
> *Subject:* Re: svn commit: r954328 - /subversion/trunk/build/run_tests.py
>
>
>
>
>
> On Mon, Jun 14, 2010 at 2:36 AM, Bert Huijben <bert_at_vmoo.com> wrote:
>
>
>
> > -----Original Message-----
> > From: hwright_at_apache.org [mailto:hwright_at_apache.org]
> > Sent: maandag 14 juni 2010 1:20
> > To: commits_at_subversion.apache.org
> > Subject: svn commit: r954328 - /subversion/trunk/build/run_tests.py
> >
> > Author: hwright
> > Date: Sun Jun 13 23:19:53 2010
> > New Revision: 954328
> >
> > URL: http://svn.apache.org/viewvc?rev=954328&view=rev
> > Log:
> > * build/run_tests.py
> > (_run_prog): Remove all the custom stdout/stderr redirect handling, in
> > favor
> > of the subprocess module's built-in facilities.
>
> For some reason I don't see any test output when running the tests now.
> (stdout doesn't show anything when starting the tests). The buildbots show
> the same effect: No streaming per test results on Windows.
>
>
> I'm confused: what are you seeing, and what do you expect. For myself, I
> couldn't see *any* difference between the windows buildbot from before this
> change and the buildbot after, for both the testlog and stdio files.
>
>
> And it is very hard to debug without output. (Looking at the process
> monitor and the log file shows that the tests just run fine).
>
>
> Agreed that we should have useful output.
>
> Cheers,
> -Hyrum
>
Received on 2010-06-15 03:35:27 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.