[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [PATCH] fix for issue 3404 (svnsync 1.6 fails on ^M)

From: <petesea_at_bigfoot.com>
Date: Wed, 20 May 2009 08:54:17 -0700 (PDT)

> Tuncer Ayaz wrote:
>
>>>> Ben, I know that I'm CCed, but I won't have time for more than a
>>>> quick glance at the patch in the near future. (University comes
>>>> first.) I'll look at it as soon as I'm working on svn again.
>>>>
>>>> i.e., the patch appears good; I just don't have the time to review,
>>>> test, etc., it.
>>>
>>> I'm in no great rush. It works well enough for me. Perhaps one of the
>>> other devs will find time to look at it if there's a desire to see it
>>> incorporated before 1.7.
>>
>> It would be great to have this included in the next 1.6.x maintenance
>> release. I have hit the issue when syncing from an external repo I have
>> no control over and would prefer to use 1.6.x on the server and locally
>> instead of having to use an older version for syncing and optionally
>> running revisionist to fix the properties before loading the dump.

I too would really like to see a fix for this issue as soon as possible.
I've run into a different problem using svnsync with 1.5.5 (see
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=462&dsMessageId=2174274)
and have been unable to find any answers on it. Hoping a newer version
would fix it, I tried 1.6.2 and ran into the eol issue. Searching around
for solutions to this problem the best I've found is "stick with 1.5.x",
which doesn't help much in my case.

------------------------------------------------------
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=462&dsMessageId=2331922
Received on 2009-05-20 17:55:31 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.