[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [PATCH] fix for issue 3404 (svnsync 1.6 fails on ^M)

From: Daniel Shahaf <d.s_at_daniel.shahaf.name>
Date: Wed, 20 May 2009 01:47:17 +0300 (Jerusalem Daylight Time)

Thanks! (I also feel responsible for this one -- I made the bug apply to
all svn:* props.)

Neels J Hofmeyr wrote on Wed, 20 May 2009 at 00:32 +0200:
> Taking this. After all, it was me who enforced server side line ending
> consistency in the first place... ;)
>
> ~Neels
>
> Tuncer Ayaz wrote:
> >>> Ben, I know that I'm CCed, but I won't have time for more than a quick
> >>> glance at the patch in the near future. (University comes first.) I'll
> >>> look at it as soon as I'm working on svn again.
> >>>
> >>> i.e., the patch appears good; I just don't have the time to review, test,
> >>> etc., it.
> >>>
> >> I'm in no great rush. It works well enough for me. Perhaps one of the
> >> other devs will find time to look at it if there's a desire to see it
> >> incorporated before 1.7.
> >
> > It would be great to have this included in the next 1.6.x maintenance
> > release. I have hit the issue when syncing from an external repo I have
> > no control over and would prefer to use 1.6.x on the server and locally
> > instead of having to use an older version for syncing and optionally
> > running revisionist to fix the properties before loading the dump.
> >
> > ------------------------------------------------------
> > http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=462&dsMessageId=2049228
>
>

------------------------------------------------------
http://subversion.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=462&dsMessageId=2321310
Received on 2009-05-20 00:47:47 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.