[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: [PATCH] bug(let) in mod_dav_svn: Cannot navigate from repository top to repository list when SVNListParentPath is on.

From: Neels J Hofmeyr <neels_at_elego.de>
Date: Thu, 23 Oct 2008 15:27:06 +0200

Jan Nijtmans wrote:
> 2008/10/22 Neels J Hofmeyr <neels_at_elego.de>:
>> Jan, how do you build and test mod_dav_svn (./configure options and stuff)?
>
> Well, I did it on a machine (some ubuntu Linux) which already had apache
> installed. Now I am on a different project, and I don't have access to this
> machine any more. Further on, I tested the patch on an older svn 1.4,
> not on the latest sources.
>
> So, I hope someelse who has a setup can very that it still compiles fine
> (it did back then!). I could try to set up an enviroment, but I would have
> to start from scratch as well. I'll start with it, and report it when I have
> something running.
>
>> I'm being a bit overcautious -- but I at least want to compile something
>> before I check it in. Sorry again for making you wait so long...
>
> It doesn't matter. I hope it will make it before the 1.6 branch.

I'm pretty sure *someone* will show the pity before Nov 5th (hint-hint to
everyone with a working mod_dav_svn build).

~Neels

-- 
Neels Hofmeyr -- elego Software Solutions GmbH
Gustav-Meyer-Allee 25 / Gebäude 12, 13355 Berlin, Germany
phone: +49 30 23458696  mobile: +49 177 2345869  fax: +49 30 23458695
http://www.elegosoft.com | Geschäftsführer: Olaf Wagner | Sitz: Berlin
Handelsreg: Amtsgericht Charlottenburg HRB 77719 | USt-IdNr: DE163214194

Received on 2008-10-23 15:27:32 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.