[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: 1.5.x branch serf tests are failing

From: Mark Phippard <markphip_at_gmail.com>
Date: Sat, 24 May 2008 14:21:58 -0400

On Sat, May 24, 2008 at 12:45 PM, Mark Phippard <markphip_at_gmail.com> wrote:
> On Sat, May 24, 2008 at 12:27 PM, Mark Phippard <markphip_at_gmail.com> wrote:
>> Can someone try running the Serf tests with the current branch? I
>> have tried extraclean and several other things but tests are failing.
>> I think it is caused by this backport which we may have to
>> reverse-merge from the branch.
>
> The tests seem to be passing for Hyrum, so my build environment might
> be messed up. I am going to re-configured using the Serf 0.1.2 from
> MacPorts.
>
> Neon tests seem to be fine. So hopefully this is a false alarm.

I have done everything I can think of and I still get lots of Serf
test failures on 1.5.x branch. I removed my 1.5 WC and checked out
again. I removed all traces of Serf and reinstalled it from MacPorts.
 Same errors as I was originally getting when using serf-trunk.

Can we get some more people to try these tests? I think we might need
to reverse-merge r31357 so that we can make the release. It does not
look critical anyway and can go into 1.5.1 if we figure out what is
wrong.

My serf tests seemed to be passing in trunk. I did not run them all
the way, just past some of the places I am getting errors in 1.5.x.
So maybe there are some other trunk changes that needed to go with
this one?

-- 
Thanks
Mark Phippard
http://markphip.blogspot.com/
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe_at_subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help_at_subversion.tigris.org
Received on 2008-05-24 20:22:09 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.