[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Subversion Win32 Installer RC

From: Greg Jewell <greg17_at_jewell.net>
Date: 2007-02-16 00:43:49 CET

Hello,

I'm a longtime lurker on this list. Thanks everybody here for their
great work.

I tried the new installer, and saw different behavior. I am running
Apache httpd 2.0.59. First of all, I stopped Apache and ran the
un-installer for Subversion 1.4.2. Once this process completed, I ran
the installer for 1.4.3. During the installation process, I was never
prompted for the location of the Apache installation. (I assume you are
guessing at the proper location, and prompting if you don't find it.)

Like Peter, the apache modules were not installed to the Apache
directory tree. However, the httpd.conf file was pointed to the modules
in the Subversion directory.

Incidentally, I did not modify the httpd.conf file after I uninstalled
1.4.2. After the installation of 1.4.3, however, I had two entries for
each of the Subversion modules. Can this behavior be changed? I
believe that removing (or commenting) the old entries and adding the new
ones would be fine, but perhaps prompting the user for direction would
be safer.

Thanks,
Greg Jewell

> Hello Peter,
>
> Can you please take a look at the win32 notes (attached) and see if the
> apache issues apply to you? @Dev Group: Can anyone else verify if
they can
> get a successful apache install? Thanks.
>
> Troy
>
> -----Original Message-----
> From: Peter McNab [mailto:mcnabp@optushome.com.au]
> Sent: Friday, 16 February 2007 7:45 AM
> To: troy@ebswift.com
> Subject: Re: Subversion Win32 Installer RC
>
> Troy Simpson wrote:
> > Hello all,
> >
> > Appologies for the lateness but the Subversion release also coincided
> > with another release I was working with. I have an installer build
> > that you can try here:
> >
> > http://www.ebswift.com/subversion/svn-1.4.3-setup.zip
> >
> > Please test this installer; and please do not make this download
> > address public.
> Hi Troy.
>
> UnZips OK.
> Applied to an XP box running Apache 2.0.54. (several times).
> Left the checkbox ticked: "Install and configure Subversion modules ..."
>
> Given that the installer asks for the path to Apache's conf folder
and does
> a stop/start on the service I was half expecting to see the 1.4.3 modules
> mod_dav_svn.so and mod_authz_svn.so installed in Apaches's modules
folder.
> However the previously installed modules were still present.
>
> Copied the above files across manually and after adding
"SVNListParentPath
> on" to httpd.conf in the appropriate place and a restart its possible to
> browse into multiple repos.
>
> Apache is on the D:\ drive in this machine.
>
> Peter

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Sat Feb 17 11:18:25 2007

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.