[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: 1.3.1 tarballs up for testing/signing (Again)

From: Philip Martin <philip_at_codematters.co.uk>
Date: 2006-03-28 18:02:33 CEST

Sviatoslav Sviridov <svd@altlinux.ru> writes:

> I've got the same errors with 1.3.1 that I've reported once for 1.3.0:
> http://svn.haxx.se/dev/archive-2005-12/0033.shtml
> http://svn.haxx.se/dev/archive-2005-12/0298.shtml

To avoid others having to look it up: those are reports of the
regression tests failing.

> But now I've identified that this problem is caused by "--enable dso"
> option for configure script. I'm using "--enable dso" since
> subversion-1.2.0, and it was 1.3.0 when I faced with problems for the
> first time.
> So, I know the workaround for this now, but if this option is still
> supported, it should be fixed, I think.

When using --enable-dso the modules get loaded from the install dir
rather than the build dir, and the regression tests are likely to fail
if the installed modules are incompatible with the new build. The
regression tests should work if run after installation, but that's
not always practical.

-- 
Philip Martin
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Tue Mar 28 18:02:57 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.