[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Subversion build and test farm with buildbot.

From: Garrett Rooney <rooneg_at_electricjellyfish.net>
Date: 2006-03-21 18:56:07 CET

On 3/21/06, Lieven Govaerts <lgo@mobsol.be> wrote:
>
> > -----Original Message-----
> > From: news [mailto:news@sea.gmane.org] On Behalf Of Eric Hanchrow
> > Sent: dinsdag 21 maart 2006 2:25
> > To: dev@subversion.tigris.org
> > Subject: Re: Subversion build and test farm with buildbot.
> >
> > >>>>> "Lieven" == Lieven Govaerts <lgo@mobsol.be> writes:
> >
> > Lieven> Hi, To setup my own Subversion Build & Test farm, I spent
> > Lieven> some time this weekend to install buildbot
> > Lieven> (http://buildbot.sourceforge.net/) on my server.
> >
> > Do you have any plans for building the Windows version, along
> > with *nix and OS X? I'd be curious to follow your progress,
> > if so, since I struggled a while ago to use Buildbot on
> > Windows (and ultimately gave up).
>
> Yes, that's something I want to do in the next days. I already installed
> the buildbot slave on Windows XP, it seems to work fine at first sight. But
> for now I only tested the connection to the buildbot master and using the
> 'try' client (with some tweaking). No actual build steps are configured yet.
>
>
> What is it that you had problems with? Did you use buildbot 0.7.2?

I suspect the problem is that the build system is kind of difficult to
drive from the command line, although that really depends on what
version of visual c++ you're using and other assorted things.

-garrett

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Tue Mar 21 18:56:39 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.