[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Subversion build and test farm with buildbot.

From: Lieven Govaerts <lgo_at_mobsol.be>
Date: 2006-03-21 18:23:18 CET

 
> -----Original Message-----
> From: news [mailto:news@sea.gmane.org] On Behalf Of Eric Hanchrow
> Sent: dinsdag 21 maart 2006 2:25
> To: dev@subversion.tigris.org
> Subject: Re: Subversion build and test farm with buildbot.
>
> >>>>> "Lieven" == Lieven Govaerts <lgo@mobsol.be> writes:
>
> Lieven> Hi, To setup my own Subversion Build & Test farm, I spent
> Lieven> some time this weekend to install buildbot
> Lieven> (http://buildbot.sourceforge.net/) on my server.
>
> Do you have any plans for building the Windows version, along
> with *nix and OS X? I'd be curious to follow your progress,
> if so, since I struggled a while ago to use Buildbot on
> Windows (and ultimately gave up).

Yes, that's something I want to do in the next days. I already installed
the buildbot slave on Windows XP, it seems to work fine at first sight. But
for now I only tested the connection to the buildbot master and using the
'try' client (with some tweaking). No actual build steps are configured yet.

What is it that you had problems with? Did you use buildbot 0.7.2?

Lieven.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Tue Mar 21 18:26:53 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.