[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Auth data not saved when locking files

From: <kfogel_at_collab.net>
Date: 2005-06-16 22:23:33 CEST

SteveKing <steveking@gmx.ch> writes:
> > SteveKing <steveking@gmx.ch> writes:
> >
> >>A TSVN user reported that the authentication wasn't stored when he was
> >>locking files. Since I couldn't find a reason for this in the code, I
> >>tried the CL client, and the CL client doesn't store the auth info
> >>either.
> >>
> >>Steps to reproduce:
> >>
> >>- have a wc checked out from a http server (haven't checked other
> >>server types)
> >>- make sure you have to authenticate (otherwise it won't make any sense)
> >>- also check the config file that 'store-auth-creds' is commented
> > ^^^^^^^^^
> > "commented" or "uncommented"? Can you just show us the exact contents
> > of the file?
>
> I mean commented out, i.e. not set to 'yes'. If it was set, then it
> wouldn't be a bug that Subversion doesn't store the auth data ;)
> My config file is unchanged, i.e. like if you delete it and the CL
> client creates it again.
>
> >>- go to the wc
> >>- do an 'svn lock filename'
> >>- enter the auth data (username/password)
> >>- do again an 'svn lock filename'
> >>- Subversion asks for the auth data again.

Okay, this sounds like a bug, then -- thanks. Want to file?

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Thu Jun 16 23:09:44 2005

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.