[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: mailer.py now should work on Windows - soliciting testers (furtherinformation)

From: Max Bowsher <maxb_at_ukf.net>
Date: 2005-01-11 17:48:32 CET

Nicklas Norling wrote:
>> Nicklas Norling wrote:
>>>> Max Bowsher wrote:
> <snip>
>>> AttributeError: 'module' object has no attribute
>>> 'argv_to_command_string'
>>>
>>> I have created a test repo Test1 at the path E:\Svnrepo\Test1. I've just
>>> committed revision 19 to it before I ran the script.
>>> I realize I probably did something silly but can't understand what.
>>
>> No, that would be my fault. Thanks for testing and discovering my
>> oversight.
>>
>> Fix applied in r12670.
>>
>> Max.
>>
>
> Ok, gave that a try with the same setup etc. as before:
>
> E:\Svnrepo\Test1\hooks>mailer.py commit "E:\Svnrepo\Test1" 19
> Traceback (most recent call last):
...
> AttributeError: Popen4 instance has no attribute 'wait'

I'm afraid that's my fault *again*.

Apparently I botched the merge of one of the changes, and lost a few lines
of code.

Fixed in r12672.

Thankyou very much for your testing.
My lack of a Windows set-up to test this in has been showing rather badly.

Max.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Tue Jan 11 17:52:59 2005

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.