[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Invalid XML in REPORT response

From: Peter N. Lundblad <peter_at_famlundblad.se>
Date: 2004-07-21 13:22:46 CEST

On Wed, 21 Jul 2004, John Szakmeister wrote:

> On Wednesday 21 July 2004 06:57, John Szakmeister wrote:
> > I was running through and trying to investigate some of the problems
> > brought up on the dev@ list, when I ran into one of my own. I created
> > a 24MB file of random data, and shoved it into a temporary repository.
> > However, when I try to checkout the repo or do an update, it ends up
> > failing with the following error:
> > subversion/libsvn_ra_dav/util.c:670: (apr_err=175002)
> > svn: REPORT request failed on '/repos/stupid/!svn/vcc/default'
> > subversion/libsvn_ra_dav/util.c:656: (apr_err=175002)
> > svn: The REPORT request returned invalid XML in the response: XML parse
> > error at line 16489: not well-formed (invalid token)
> > (/repos/stupid/!svn/vcc/default)
>
> I spoke too soon. It appears that my little router/firewall is
> misbehaving. Sorry for the noise.
>
This can also happen with neon versions before 0.24.7.

//Peter

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Wed Jul 21 13:11:26 2004

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.