[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: configure script fails to locate apr

From: Vlad Skvortsov <vss_at_smarts-gsm.ru>
Date: 2001-11-29 07:47:03 CET

On Wed, Nov 28, 2001 at 12:12:00PM -0500, Kevin Pilch-Bisson wrote:

        [skipped]

> > configure: Apache Portable Runtime (APR) library configuration
> > ../configure: /usr/local/apache2: permission denied
> >
> Sorry, just realized that you can't update to take advantage of my changes.
> There was a bug in the handling of --with-apr=*. If you have autoconf 2.52
> and libtool 1.4 could you apply the patch after my .sig, and run autconf
> before trying to build. If you don't have autoconf, try --with-apr-includes
> and --with-apr-libs separately.
        
        I have updated subversion sources with tarball on another box and
all went smoothly this time. No it's being built. Thanks for support ! :-)

> > > out the apr project from cvs and put it in the subversion source tree.
> > It seems to me the right way is to solve the problem, not to work it
> > around. I'm not the last user installing subversion from scratch. ;-)
> I definitely want to fix the problem:) I just meant that if you are in a
> hurry to get subversion working that is another alternative.

        Not yet. I do still stay with CVS for production.

-- 
Vlad Skvortsov, vss@smarts-gsm.ru, vss@high.net.ru
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Sat Oct 21 14:36:49 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.