[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Two problems w/ subversion

From: Mo DeJong <mdejong_at_cygnus.com>
Date: 2001-07-17 18:54:29 CEST

On 17 Jul 2001, Jon Trowbridge wrote:

> On 10 Jul 2001 11:15:32 -0500, cmpilato@collab.net wrote:
> > Jon Trowbridge <trow@ximian.com> writes:
> > > (2) A larger problem
> > >
> > > svnadmin segfaults when I try to create a repository.
> >
> > I know this was happening a couple of weeks ago, but that bug has
> > since been fixed. I use svnadmin daily here to create repositories,
> > and am not seeing the problem. Any chance that your binary is out of
> > date?
>
> An update: I've continued to have this problem, until tonight when I
> removed the debian libdb3-dev package and built/installed libdb3 from
> the sleepycat tarball. I've now been able to create a repository, so
> maybe the debian package is broken.
>
> -JT

Could someone take a look at my "build db in the tree" patch?

http://subversion.tigris.org/servlets/ReadMsg?msgId=28881&listName=dev

The above problem would have been avoided if this patch had
been applied. Apr, neon, and expat already build out of the
src tree. Why not db?

cheers
Mo

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Sat Oct 21 14:36:33 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.