[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: build-outputs.mk

From: Frederic Seraphine <Frederic.Seraphine_at_inrialpes.fr>
Date: 2001-07-17 17:59:58 CEST

> > Are you using libtool 1.4? At the moment subversion requires libtool 1.3
> > to build.
> >
> > The errors below might be because you are using an old copy of Apache
> > 2.0. Check the instructions in HACKING and notes/dav_setup.txt on how to
> > build a mod_dav_svn-enabled Subversion from scratch.
>
> That must be it. I use libtool 1.4 (debian unstable) and build on a Apache
> 2.0.16 version.
> Thanks for the insight

I tried with libtool 1.3.4 but if it fixes the "-L .../.libs" issue, I still have the same compile error in

In file included from subversion/mod_dav_svn/version.c:24:
subversion/mod_dav_svn/dav_svn.h:287: parse error before `*'

and having looked through mod_dav_svn/version.c and dav/svn.h I don't see where the error can be.

So in which software configuration (automake, autoconf, libtool, aclocal, ...) is subversion supposed to build ?

-- 
					Fr�d�ric S�raphine
					
	Tel: 476 61 53 85 	-	Fax: 476 61 52 07
	INRIA Rhone-Alpes - ZIRST - 655 Avenue de l'Europe - Montbonnot
	38334 Saint Ismier Cedex - France
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Sat Oct 21 14:36:33 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.