[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: libtool 1.4 problem

From: Jon Trowbridge <trow_at_ximian.com>
Date: 2001-07-02 23:19:35 CEST

On 02 Jul 2001 16:11:49 -0500, Karl Fogel wrote:
> I think requiring 1.4 is fine, as long as we're sure we can build
> Subversion under it. Jon and Ben have confirmed that we can, using
> Jon's patch (is that right, guys?).

Not quite. My patch fixes the compile, but not the install.

> If so, let's apply the patch, but also tweak autogen.sh or something
> to look for libtool 1.4 and complain (with URL) if it can't find it,
> so people are led along the upgrade path conveniently.
>
> Ben points out that APR does check for a libtool 1.3.3 or newer, which
> both 1.3.5 and 1.4 will satisfy. However, Jon's patch included a
> patch to APR's install.sh. Is that part of the patch *required* for
> us to switch Subversion to 1.4, or can we just apply the Subversion
> portions of the patch and take up the APR portion with the APR dev
> list separately?

I think (though I haven't tried it yet) that the install problem can be
worked around by tweaking install.sh. Since it is just a small script,
and since the change that needs to be made is sort of annoying, I'd
suggest just copying it from apr/build and creating a subversion-specific
install.sh.

But I haven't had a time to test this out yet, so there may still be more
problems with a libtool 1.4 build even after the install.sh thing is worked
out. I'll report to the list when more details become available.

-JT

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: dev-help@subversion.tigris.org
Received on Sat Oct 21 14:36:32 2006

This is an archived mail posted to the Subversion Dev mailing list.