[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

[Subclipse-users] Problems with Subclipse 1.0.4

From: Paul Glezen <pglezen_at_us.ibm.com>
Date: 2006-12-20 01:20:52 CET

I just upgraded to Subclipse 1.0.4 and have experienced the following
problems with RAD 6.0.1.1 IF002.

Modified files disappear after update - this was reported by someone else
on 12/15. When I sync with repository and observe both incoming and
outgoing changes, then update the incoming changes, the outgoing changes
disappear. I can see them again if I switch back and forth between the
incoming and outgoing views.

Checking out projects - When I check out a project, I don't get all the
files. When I do a sync with Repository - the Synchronize view shows me
these files as still needing to be added to my workspace. But when I click
Update, nothing happens. Sometimes, if I do it enough times, the files
will eventually come in. Sometimes I have to click Update on an individual
file, then rest of them will come in too.

Update Directories - Sometimes with sync from Repository, I see directories
that claim they need to be updated. No files need this. Just some
directories. Clicking Update removes them from the view, but leaves me
wondering why.

Reverting back to 1.0.3 has removed the problem for the time being.

- Paul

Paul Glezen
Consulting IT Specialist
IBM Software Services for WebSphere
818 539 3321
Received on Wed Dec 20 01:28:54 2006

This is an archived mail posted to the Subclipse Users mailing list.