[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: bug with autoindex on Apache 2.4 when loading SVN modules

From: Ben Reser <ben_at_reser.org>
Date: Mon, 11 Aug 2014 20:35:55 -0700

On 8/2/14 12:17 PM, Gibson, Brian (IMS) wrote:
> I have found that if I have these two configuration statements on my Apache
> server, I can no longer use auto index.
>
> LoadModule dav_svn_module /usr/local/subversion/modules/mod_dav_svn.so
>
> LoadModule authz_svn_module /usr/local/subversion/modules/mod_authz_svn.so
>
>
>
> If I remove those two modules, auto index works perfectly.
>
>
>
> Has anyone else seen this? Is there a possible work around?
>
>
>
> Iím using Apache 2.4.10, subversion 1.8.9, Apr 1.5.0, Apr-util 1.5.3, and Serf
> 1.3.6.
>
>
>
> Iím not sure if there is any more information I can give you that would be
> helpful.

Best thing you can provide is an example configuration and explaining what you
expect it to do and what it is doing. Ideally you'd make the configuration as
simple as you can while still demonstrating the issue.

That said I wouldn't be surprised if what you're seeing isn't related to this:
http://subversion.apache.org/docs/release-notes/1.8.html#mod_dav_svn-fsmap

But you haven't provided enough information for me to say for sure.
Received on 2014-08-12 05:36:31 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.

This site is subject to the Apache Privacy Policy and the Apache Public Forum Archive Policy.