[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Install Issue

From: Nico Kadel-Garcia <nkadel_at_gmail.com>
Date: Tue, 27 Aug 2013 10:30:01 -0400

You might mention which OS you're working with, and whether there is a native apr-util you are trying to upgrade for Subversion support.

Nico Kadel-Garcia
Email: nkadel_at_gmail.com
Sent from iPhone

On Aug 27, 2013, at 10:08, Guido Larrain <larrainguido_at_gmail.com> wrote:

> Hello Guys;
>
> I'm having this issue when i try to install APR-UTIL.
>
> when i ran this command
>
> ./configure --enable-shared --prefix=/svndata/svnserver --with-expat=builtin --with-apr=/svndata/svnserver --without-berkeley-db --with-ldap --with-ldap-lib=/www/openldap-2.3.43/libraries --with-ldap-include=/www/openldap-2.3.43/include CFLAGS="-L/usr/lib64 -fPIC"
>
> i'm getting this error msg
>
> checking for ldap support...
> setting APRUTIL_INCLUDES to "-I/www/openldap-2.3.43/include"
> setting APRUTIL_LDFLAGS to "-L/www/openldap-2.3.43/libraries"
> checking for ldap_init in -lldap50... no
> checking for ldap_init in -lldapssl41... no
> checking for ldap_init in -lldapssl40... no
> checking for ldap_init in -lldapssl30... no
> checking for ldap_init in -lldapssl20... no
> checking for ldap_init in -lldapsdk... no
> checking for ldap_init in -lldapsdk... no
> checking for ldap_init in -lldap... no
> checking for ldap_init in -lldap... no
> checking for ldap_init in -lldap... no
> checking for ldap_init in -lldap... no
> configure: error: could not find an LDAP library
>
> it seems that i'm missing something. can you help me with that? Thanks in advance!
>
> --
> Guido
Received on 2013-08-27 16:30:45 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.