[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Subversion Failed - Not finding solution

From: Thorsten Sch÷ning <tschoening_at_am-soft.de>
Date: Thu, 20 Jun 2013 08:23:59 +0200

Guten Tag Verˇnica Santos,
am Donnerstag, 20. Juni 2013 um 05:48 schrieben Sie:

> Unfortunately, I cannot solve the problem, I'll have to uninstall,
> too bad because I have another PC where it works fine. I have no
> idea what's the problem. Repository Browser fails, no matter which
> repository I use (I tried with two different ones from XP-Dev, one
> of them was completely empty, just created).

You really should have provided some more details about what exactly
you did under which environment, with URLs, explaining what you mean
with to have another PC where "it's" working, how you created the
repositories which your operations fail on, how they are accessible
from the PCs with and without your problem, which clients you use in
either case etc. Your posted exception for example surely doesn't
occur on just viewing an empty repo using TortoiseSVN.

Mit freundlichen GrŘ▀en,

Thorsten Sch÷ning

-- 
Thorsten Sch÷ning       E-Mail:Thorsten.Schoening_at_AM-SoFT.de
AM-SoFT IT-Systeme      http://www.AM-SoFT.de/
Telefon...........05151-  9468- 55
Fax...............05151-  9468- 88
Mobil..............0178-8 9468- 04
AM-SoFT GmbH IT-Systeme, Brandenburger Str. 7c, 31789 Hameln
AG Hannover HRB 207 694 - GeschńftsfŘhrer: Andreas Muchow
Received on 2013-06-20 08:24:26 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.

This site is subject to the Apache Privacy Policy and the Apache Public Forum Archive Policy.