[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Problem getting new external into my working copy

From: Michael Hartmeier <michael.hartmeier_at_1und1.de>
Date: Mon, 20 Feb 2012 16:01:41 +0100

Yes: they both have no effect :(

Michael

Am 20.02.2012 15:35, schrieb Daniel Shahaf:
> Instead of
>
> svn checkout tuneup
>
> have you tried
>
> svn up --depth empty
>
> or
>
> svn up tuneup
>
> ?
>
> Michael Hartmeier wrote on Mon, Feb 20, 2012 at 14:49:54 +0100:
>> Hi,
>>
>> I have a working copy that only contains svn:externals, no "normal"
>> files or directories:
>>
>> $ svn propget svn:externals .
>> shop https://svn.schlund.de/shop/trunk
>> popups https://svn.schlund.de/popups/trunk/
>>
>> How can I add a new external without updating the whole working copy?
>>
>> What worked with 1.6: I changed (and committed) the svn:externals to
>>
>> shop https://svn.schlund.de/shop/trunk
>> popups https://svn.schlund.de/popups/trunk/
>> tuneup https://svn.schlund.de/tuneup/trunk/
>>
>> and manually checked out the respective directory with
>>
>> svn co https://svn.schlund.de/tuneup/trunk/ tuneup
>>
>> However, with Subversion 1.7, this directory is shown with status "?":
>>
>> $ svn st
>> X shop
>> X popups
>> ? tuneup
>>
>> How can I fix the "tuneup" status to make it
>>
>> X tuneup
>>
>> ???
>>
>> Any help would be apprecheated!
>>
>> Best regards,
>>
>> Michael
>>
Received on 2012-02-20 16:02:17 CET

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.