[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: predecessor count for the root node-revision is wrong message

From: Jason Wong <jwong1mail_at_gmail.com>
Date: Wed, 8 Feb 2012 15:32:05 -0800

Hello and thank you for replying.

On Tue, Feb 7, 2012 at 4:04 PM, Daniel Shahaf <danielsh_at_elego.de> wrote:
> Jason Wong wrote on Tue, Feb 07, 2012 at 13:23:10 -0800:
>> Any help/comments would be appreciated. Thank you.
>>
>
> As I said, I'd be interested in isolating the cause of these errors.
> Is there anything common to revisions that triggered the bug (as
> explained above)? Are they concomitant with concurrent writes (commits,
> propedits, 'svn lock' operations, 'svnadmin pack' operations)? What
> version of svn does your server run (1.7.1?)? What operating system
> does your server run? Is there anything noteworthy about its
> filesystems or disks?
>
I am working with our lead developer to come up with more details
on our build process. I will post this when I get it.
Our svn repository is 1.7.1 and is hosted on Apache 2.2.21 on a
Windows 2003 server. The server has running RAID5 with SCSI disks.

Because my systems are on Windows, I don't think the perl script
you had sent me will run as there are a couple commands in it
that are called which I don't have. Do you have any suggestions
for how I can run the script?

In the meantime, I am running svn log -q and will go though the
output to scan for missing revisions. I will let you know those
results when I have them.

Thank you.

Jason Wong
Received on 2012-02-09 00:32:38 CET

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.