[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: SVN Access on repo Browser

From: Waseem Shahzad <waseem.shahzad_at_curemd.com>
Date: Wed, 8 Feb 2012 11:41:43 -0500

Thanks for your reply.

This is a Sample IP I have given u guys. Real is Confidential:) . If there would the IP Issue then why SVN getting access through Internet Explorer. the same way it is asking for Login and Password and being accessible. I can view the contents of my repository. I don't think there would be any Issue of Integrated Authentication. If it will be an Issue , Should be appeared on Internet Explorer.

My Question is why it is not being accessible on Repo browser. It is prompting me for Login and Password , when I enter , it refused. It really making me surprised.

Thanks in advance.

Cheers,
Waseem Bukhari
CM - Ext: 506

-----Original Message-----
From: Nico Kadel-Garcia [mailto:nkadel_at_gmail.com]
Sent: Wednesday, February 08, 2012 11:34 AM
To: Waseem Shahzad
Cc: Bob Archer; users_at_subversion.apache.org
Subject: Re: SVN Access on repo Browser

On Wed, Feb 8, 2012 at 10:28 AM, Waseem Shahzad
<waseem.shahzad_at_curemd.com> wrote:
> Bob
>
>             Thanks for your reply.
>
>
>
>>> You really need to talk to your specific svn admin.
>
> I am the SVN Admin.

Cool.

>>>There are several ways to set up authentication to a subversion server.
>
> We are using Visual SVN on server Side and Tortoise SVN on Client Side. Now
> I have published my IP over the Internet so that it can deploy my Builds on
> Server out of my domain. SVN URL is  on Http and we are using Windows
> Integrated Authentication.

This is confusing. "I have published my IP over the Internet" cannot
work if the IP address starts with 192.168: that's a reversed and
"unroutable" address range, designated for private network use. If you
have a VPN or other direct connection between the SVN server and your
SVN clients that supports this, OK. Can you really ping the
192.168.0.9 address from the client? And do you have a proxy server in
between your clients and your servers? If you have a proxy, or VPN in
between the systems, does the client work well for a host on the
*same* local network as a server?

There are few things as fun as having clever proxies and VPN's and
firewalls in the way that works for most things, but breaks for
others.

>>>  Are you saying your credentials work in one dialog and not another?
>
>
>
> When in open Internet Explorer using Below , All work fine. But when I do
> the same on 'Repo browser' it failed. That is the main point I want to know.
> Please notice that User have full access rights on Visual SVN.
>
>
>
> URL  http://192.168.0.9/svn/myproject
>
>
>
> It prompts me for username and password
>
>
>
> Username - Domain\username
>
> Password - Password123
>
>
>
>
>
> Although, I expect LDAP auth won't require you to enter your domain name...
> assuming that is what your server is set up to use.
>
>
>
>
>
> Cheers,
>
> Waseem Bukhari
>
> CM - Ext: 506
>
>
>
> From: Bob Archer [mailto:Bob.Archer_at_amsi.com]
> Sent: Tuesday, February 07, 2012 2:13 PM
> To: Waseem Shahzad; users_at_subversion.apache.org
> Subject: RE: SVN Access on repo Browser
>
>
>
> You really need to talk to your specific svn admin. There are several ways
> to set up authentication to a subversion server. Are you saying your
> credentials work in one dialog and not another?
>
>
>
> Although, I expect LDAP auth won't require you to enter your domain name...
> assuming that is what your server is set up to use.
>
>
>
> BOb
>
>
>
>
>
> From: Waseem Shahzad [mailto:waseem.shahzad_at_curemd.com]
> Sent: Tuesday, February 07, 2012 10:04 AM
> To: users_at_subversion.apache.org
> Subject: SVN Access on repo Browser
>
>
>
> Question
>
>                     I have published my SVN repository on Internet/Server
> that are out of my domain. URL is being Opened and working. When I open the
> same URL in repo browser , It failed. Why?
>
>
>
> Suppose
>
>                    My url is
>
>
>
> http://192.168.0.9/svn/myproject
>
>
>
> It prompts me for username and password
>
>
>
> Username - Domain\username
>
> Password - Password123
>
>
>
> If I do enter the same credentials in Repo Browser , it rejects.. WHY?
>
>
>
> I am using Visual SVN on server side and TSVN 1.7.x on Clinet.
>
>
>
> Cheers,
>
>
Received on 2012-02-08 17:42:52 CET

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.