[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: SVN Access on repo Browser

From: Waseem Shahzad <waseem.shahzad_at_curemd.com>
Date: Wed, 8 Feb 2012 10:28:15 -0500

Bob

            Thanks for your reply.

 

>> You really need to talk to your specific svn admin.

I am the SVN Admin.

 

>>There are several ways to set up authentication to a subversion
server.

We are using Visual SVN on server Side and Tortoise SVN on Client Side.
Now I have published my IP over the Internet so that it can deploy my
Builds on Server out of my domain. SVN URL is on Http and we are using
Windows Integrated Authentication.

>> Are you saying your credentials work in one dialog and not another?

 

When in open Internet Explorer using Below , All work fine. But when I
do the same on 'Repo browser' it failed. That is the main point I want
to know. Please notice that User have full access rights on Visual SVN.

 

URL http://192.168.0.9/svn/myproject

 

It prompts me for username and password

 

Username - Domain\username

Password - Password123

 

 

Although, I expect LDAP auth won't require you to enter your domain
name... assuming that is what your server is set up to use.

 

 

Cheers,

Waseem Bukhari

CM - Ext: 506

 

From: Bob Archer [mailto:Bob.Archer_at_amsi.com]
Sent: Tuesday, February 07, 2012 2:13 PM
To: Waseem Shahzad; users_at_subversion.apache.org
Subject: RE: SVN Access on repo Browser

 

You really need to talk to your specific svn admin. There are several
ways to set up authentication to a subversion server. Are you saying
your credentials work in one dialog and not another?

 

Although, I expect LDAP auth won't require you to enter your domain
name... assuming that is what your server is set up to use.

 

BOb

 

 

From: Waseem Shahzad [mailto:waseem.shahzad_at_curemd.com]
Sent: Tuesday, February 07, 2012 10:04 AM
To: users_at_subversion.apache.org
Subject: SVN Access on repo Browser

 

Question

                    I have published my SVN repository on
Internet/Server that are out of my domain. URL is being Opened and
working. When I open the same URL in repo browser , It failed. Why?

 

Suppose

                   My url is

 

http://192.168.0.9/svn/myproject

 

It prompts me for username and password

 

Username - Domain\username

Password - Password123

 

If I do enter the same credentials in Repo Browser , it rejects.. WHY?

 

I am using Visual SVN on server side and TSVN 1.7.x on Clinet.

 

Cheers,

 
Received on 2012-02-08 16:29:10 CET

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.