[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: SVN 1.7 SVNParentPath broken

From: Tony Butt <Tony.Butt_at_cea.com.au>
Date: Wed, 27 Jul 2011 10:47:39 +1000

On Tue, 2011-07-26 at 11:13 +0200, Mario Brandt wrote:
> >> This is because the repository format changed slightly between the alpha
> >> releases and the beta2 release. You will need to re-create the
> >> repository.
> >> I had the exact same problem, dump and load into a new repository worked
> >> for me.
>
> The issues are not the repos. I can access my 1.6.17 and older repos
> without any issues.
>
That was the case for me too - I had one repository which I created with
alpha2, and load from a dump file. It worked fine with alpha3, and then
I saw the error you have with beta2. At the same time, alpha2, alpha3,
and beta2 all worked happily with my other repositories, which had been
created by svn 1.6.x. I was not using SVNParentPath with these
repositories, so can't comment on that, but definitely could not access
my alpha2 created repository from beta2 using mod_dav_svn and apache.

Tony
> The file system layout is
>
> /opt/repos <--- ParentPath
> /opt/repos/repo1
> /opt/repos/repo2
> /opt/repos/repo3
> /opt/repos/repoN
>
> As it was in SVN 1.6 SVNParentPath should show a list of the repos
> 1,2,3 to N [1]
>
> > Second of all, don't you get the error documented in
> > <http://subversion.apache.org/docs/release-notes/1.7#revprop-packing> in
> > that case?
>
> Nope I don't get that error. This is might related to the mod_dav_svn.
> I'm not sure. But at leat I can say that over apache (I don't use
> svnserve) I never had an issue with the 1.6.x repos with the
> mod_dav_svn 1.7.x apache module.
>
> Cheers
> Mario
>
>
> [1] http://svnbook.red-bean.com/nightly/en/svn-book.html#svn.serverconfig.httpd.basic

--
Tony Butt <tjb_at_cea.com.au>
CEA Technologies
Received on 2011-07-27 02:47:12 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.