[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Problem tagging from mixed rev working copy with a rename (copy+delete) from the past inside

From: Stefan Sperling <stsp_at_elego.de>
Date: Thu, 16 Jun 2011 11:01:54 +0200

On Wed, Jun 15, 2011 at 10:05:16AM +0200, Wolfgang Röckelein wrote:
> Hi,
>
> I have two problems when creating a tag from a mixed rev working copy. Both
> problems are caused by a rename (copy+delete) from the past inside.
>
> One case is a directory, here I get the following error, XXXX is the deleted
> local directory path:
> Working copy not locked; this is probably a bug, please report
> svn: Directory 'XXXX' is missing
> Can't find a working copy path
> svn: Directory 'XXXX' is missing
>
> Other case is a file, here I get the following error, XXXX is the deleted file
> (relative path), YYYY is the tag path:
> Working copy is not up-to-date
> svn: Commit failed (details follow):
> svn: File 'XXXX' is out of date
> Filesystem has no item
> svn: '/svn/mobil/!svn/wrk/4263dc38-ec4c-9042-9505-c5fb37cf8ea7/YYYY/XXXX' path
> not found

Which version of Subversion are you using?

It's very likely that this problem has been fixed in 1.7.
Are you able to test your steps with the 1.7.0-alpha1 release to
verify that it has been fixed? Thanks in advance!

Depending on your operating system there might even be 1.7.0-alpha1
binaries available you can use, so you won't have to compile your own.
But I'm not sure where to link to because you didn't say which OS you
are using.

(In the future, please consider including a short line like this
 in your problem reports: "I am using Subversion 1.6.17 on Ubuntu 10.04".
 As you can tell, knowing this information upfront always helps us :)
Received on 2011-06-16 11:02:32 CEST

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.